Katrina Kaif over meest aantrekkelijke kwaliteit van echtgenoot Vicky Kaushal

Katrina Kaif over meest aantrekkelijke kwaliteit van echtgenoot Vicky Kaushal

Katrina Kaif over meest aantrekkelijke kwaliteit van echtgenoot Vicky Kaushal

Bollywood acteurs Katrina Kaif en Vicky Kaushal zijn al enige tijd getrouwd. In een recent interview vertelt Katrina over wat haar het meest aantrok tot Vicky.

“Het belangrijkste is de manier waarop Vicky is met zijn familie; Sunny, zijn moeder en vader. Dit is zo ongelooflijk. In het begin van de relatie merkte ik dat er op bepaalde zaken een bepaalde beperking was, maar de enige gedachte die bij mij opkwam was altijd: als dit het soort respect en loyaliteit is dat hij geeft aan zijn familie, dan is dit hetzelfde respect dat hij aan zijn familie zal geven als hij getrouwd is. Zijn principes en waarden zijn zo sterk, dat was voor mij zo overweldigend”, aldus Katrina.

Ze voegde eraan toe: “Dit is niet mijn eerste relatie. En op dat moment weet je wat de belangrijkste dingen zijn. De belangrijkste dingen zijn niet per se de leuke dingen. Die zijn mooi, maar je hecht er meer aan kwaliteiten waarvan je weet dat die je op de lange termijn gaan helpen”.

Scroll naar top