Ali Fazal en Richa Chadha gaan in oktober trouwen

Ali Fazal en Richa Chadha gaan in oktober trouwen

Bollywood acteur Ali Fazal en actrice Richa Chadha stappen in oktober eindelijk in het huwelijksbootje.

Het huwelijk van het stel werd door de pandemie met 2,5 jaar uitgesteld. Maar nu gaat het dan eindelijk echt gebeuren. De festiviteiten vinden plaats in Delhi en Mumbai en gaan eind september van start. Volgens de laatste geruchten beginnen ze op 30 september en zal de grote receptie plaatsvinden op 7 oktober.

Aanvankelijk zou het stel in april 2020 trouwen. Richa Chadha sprak destijds over de vertraging. Ze zei: “2020 heeft ons in de waan gelaten. De pandemie is bij ons nog lang niet voorbij en het vaccin is nog lang niet in zicht. Het is alleen maar logisch om onze plannen door te schuiven naar het komende jaar, in het belang van iedereen die aanwezig zou zijn.”

Scroll naar top