Ayan Mukerji bevestigt spin-off van SRK’s personage in Brahmastra

Ayan Mukerji bevestigt spin-off van SRK's personage in Brahmastra

Bollywood regisseur Ayan Mukerji heeft bevestigd plannen te hebben voor een spin-off over het personage van Shah Rukh Khan uit de film Brahmastra.

Sinds de release van Brahmastra is SRK’s personage uitgegroeid tot één van de meest geliefde personages uit de film. Fans vonden zijn cameo te kort en willen meer. Het ging zelfs zo ver, dat fans een petitie zijn gestart om Ayan te overtuigen van een spin-off. Ayan reageerde recent in een interview op deze gedachte.

“Voordat de fans met dit idee kwamen, waren wij als team ook al bezig met deze gedachte. Toen we de opnames in 2019 hadden, zeiden wij exact hetzelfde op de set. Hier moeten we wat mee. We moeten terug naar het begin van deze wetenschapper.”

Hij voegde eraan toe: “Wij, mijn assistenten en ik, zitten dus aan hetzelfde te denken. Dus ik denk dat mijn antwoord op de spin-off-vraag is dat we er al over nadenken. We horen alles en plannen onze volgende stappen.”

Scroll naar top