Broer van Aamir Khan zegt in interview dat Sushant Singh Rajput is vermoord

Broer van Aamir Khan zegt in interview dat Sushant Singh Rajput is vermoord

Bollywood acteur Faisal Khan, broer van superster Aamir Khan, beweert dat Sushant Singh Rajput is vermoord. Sushant werd op 14 juni 2020 dood aangetroffen in zijn woning in Bandra in Mumbai. Faisal Khan zegt tevens dat de waarheid wellicht nooit uit komt.

“Ik weet dat hij is vermoord. Of en wanneer de zaak wordt geopend, valt nog te bezien. De tijd zal het leren. Er zijn veel instanties bij betrokken. Het onderzoek is gaande. Iedereen zou moeten weten wat er met Sushant is gebeurd. Maar soms komt de waarheid niet eens naar buiten. Ik bid dat de waarheid uit komt, zodat iedereen het weet.” vertelde hij aan Times Now Navbharat.

Faisal Khan is vooral bekend voor zijn rol als Shankar Shane in Mela (2000), waar ook zijn broer Aamir in speelde.

Scroll naar top