Bollywood film Vikram Vedha wordt deze maand in meer dan 100 landen uitgebracht

Bollywood film Vikram Vedha wordt deze maand in meer dan 100 landen uitgebracht

Eén van de langverwachte Indiase films van 2022 is de Bollywood film Vikram Vedha. De film is geregisseerd door de veelgeprezen regisseurs Pushkar en Gayatri en heeft in de hoofdrollen Hrithik Roshan, Saif Ali Khan en Radhika Apte. De film wordt op 30 september wereldwijd uitgebracht in meer dan 100 landen.

De film heeft wereldwijde nieuwsgierigheid en aantrekkingskracht gewekt voorafgaand aan de release. Het is dus niet gek dat de makers de film is zoveel mogelijk landen willen uitbrengen. Vikram Vedha heeft hiermee een record in handen met een wereldwijde release in meer dan 100 landen.

Naast de belangrijkste markten zoals Noord-Amerika, Engels, het Midden-Oosten, Australië en Nieuw-Zeeland, wordt de film uitgebracht in 22 landen in Europa, 27 landen in Afrika en ook in niet-traditionele landen zoals Japan, Rusland, Israël en in landen als Panama en Peru.

Dhruv Sinha, Head of Overseas Businesses, kijkt uit naar deze mega-release en zegt: “Met de aantrekkingskracht van de cast van Vikram Vedha en de hoeveelheid liefde en waardering dat het heeft ontvangen van het publiek, kunnen wij natuurlijk niet anders dan ervoor te zorgen dat deze film een zo groot mogelijk publiek bereikt.”

Vikram Vedha is een actiethriller en vertelt het verhaal van de stoere agent Vikram (Saif Ali Khan) die de strijd aangaat over goed en kwaad met een gevreesde gangster Vedha (Hrithik Roshan) Wat zich ontvouwt is een kat-en-muis-achtervolging, waarbij Vedha een reeks verhalen vertelt die ervoor zorgen dat Vikram moet nadenken over de term moraal.

Vikram Vedha staat gepland voor een release op 30 september.

Scroll naar top