Ranbir Kapoor en Alia Bhatt willen samen een rom-com doen

Ranbir Kapoor en Alia Bhatt willen samen een rom-com doen

Na het succes van de Bollywood film Brahmastra willen Ranbir Kapoor en Alia Bhatt naar verluidt de hoofdrol spelen in een romantische komedie.

“Zowel Ranbir als Alia waren nieuwsgierig naar de feedback op de film Brahmastra voordat ze het besluit nemen om weer samen in een film te werken. Ze kregen in het verleden diverse films aangeboden, maar het stel weigerde ieder aanbod. Het succes van Brahmastra en de positieve feedback zorgt er voor dat ze samen nu meer opties verkennen. Ze willen samen een romantische komedie doen. Als er in de toekomst een aanbod komt, zullen ze deze overwegen indien het goed is”, aldus een vriend van het stel.

Maar het duurt nog even voordat we ze samen in een film zullen zien. Alia is op dit moment zwanger en kijkt enorm uit naar het moederschap. Ranbir en Alia stapten in april 2022 in het huwelijksbootje.

Scroll naar top