Neem een kijkje in Priyanka Chopra’s restaurant Sona

Neem een kijkje in Priyanka Chopra's restaurant Sona

Bollywood actrice Priyanka Chopra gaf onlangs een rondleiding door haar New Yorkse restaurant Sona, welke ze in maart 2021 samen met Maneesh Goyal opende. Het restaurant bevat invloeden van een ’tijdloos’ en ‘luxe’ India. Sona, de naam van het restaurant, is bedacht door haar man Nick Jonas.

Priyanka sprak met Architectural Digest India over het restaurant. “India is zo divers. Ik ben opgegroeid in een tijdloos, luxueus India en ik wilde die uitstraling.” Ze onthulde ook het interessante verhaal over hoe haar man Nick Jonas op de naam van het restaurant kwam.

“We waren aan het brainstormen en ineens zegt mijn man: ‘Waarom niet Sona?’ Ik vroeg hem: “Hoe ken je dit woord?” en hij vertelde dat hij het had geleerd tijdens het shoppen voor hun bruiloft terwijl hij met zijn schoonmoeder Madhu Chopra sieraden aan het uitzoeken was. Zijn schoonmoeder zei: “Alleen diamanten voor mijn dochter – geen sona”, en de herinnering is hem bijgebleven.”

Het gastronomische menu van het restaurant bevat gerechten uit heel India, waaronder Priyanka’s favoriete ‘dosa’. Priyanka had onlangs onder meer Nick en Malala Yousafzai ontvangen in het restaurant.

Scroll naar top