Bollywood actrice Rani Mukerji brengt biografie uit op haar verjaardag

Bollywood actrice Rani Mukerji brengt biografie uit op haar verjaardag

Bollywood actrice Rani Mukerji maakt volgend jaar haar debuut als auteur. In haar biografie spreekt ze openhartig over haar leven. Ze brengt het boek uit op haar verjaardag: 21 maart 2023.

Het boek is gegarandeerde must have voor haar fans. Deze biografie schijnt een diep persoonlijk, ontwapenend en eerlijk verslag te zijn van Rani’s inspirerende reis. Lezers krijgen een kijkje in het leven van deze Bollywood-icoon als nooit tevoren.

“Tijdens de 25 jaar, die ik zo liefdevol in de Indiase filmindustrie heb doorgebracht, heb ik nooit openlijk gesproken over mijn leven en mijn reis in deze filmwereld. Als vrouwen worden we in de filmindustrie voortdurend beoordeeld. Het boek duikt in mijn persoonlijke beproevingen en de impact die het op mij had, terwijl ik mijn weg zocht in deze wereld en mijn carrière probeerde op te bouwen”, zegt Rani.

“Ik heb geen tijd gehad om te pauzeren en terug te kijken op mijn leven. Dit is mijn manier om herinneringen op te halen van wat ik allemaal heb meegemaakt vanaf mijn jeugd. Deze is speciaal voor mijn fans en voor elke persoon die mij heeft overspoeld met grenzeloze liefde en mij met beide voeten op de grond heeft gehouden. Ik kijk uit naar hun reacties wanneer dit boek volgend jaar op mijn verjaardag uitkomt, waardoor de dag nog specialer wordt!”, aldus Rani Mukherji.

Bushra Ahmed, Senior Commissioning Editor, HarperCollins India, zegt: ‘Voor velen van ons die opgroeiden in de jaren 2000, was Rani Mukerji alles wat een actrice zou moeten zijn: mooi, verfrissend en een meeslepende artiest.”

“Ze behoort tot die tijd in cinema toen sterren op het witte doek schitterden zonder de verblinding van roem op sociale media. Zij is een acteur die bekend staat om de krachtige vrouwelijke personages in haar films. Dit boek is een cadeau voor de lezers en we zijn ontzettend blij dat ze HarperCollins heeft gekozen om haar memoires te laten publiceren.”

Scroll naar top