Bollywood legende Amitabh Bachchan vandaag 80 jaar

Bollywood legende Amitabh Bachchan viert vandaag zijn 80ste verjaardag. Big B, die in 1969 zijn Bollywood-debuut maakte met Saat Hindustani (waarvoor hij een Nationale Award voor Beste Nieuwkomer won), was voor het laatst te zien in de film Goodbye.

Bachchan werkt al meer dan vijf decennia in de showbizz en heeft niet alleen in verschillende filmindustrieën gewerkt, maar heeft met succes gedomineerd in bijna alle media.

Veel sterren hebben Big B door de jaren heen als een invloed genoemd, waaronder Shah Rukh Khan en Aamir Khan. Bachchan is er door de jaren heen voortdurend in geslaagd zichzelf opnieuw uit te vinden en relevant te blijven in een bedrijf dat draait om verandering.

Om zijn verjaardag te vieren, hebben zijn vrouw Jaya Bachchan en zoon Abhishek Bachchan hem vergezeld op Kaun Banega Crorepati 14 voor een speciale aflevering. Behalve dat ze over elkaar spraken, hebben Jaya en Abhishek in de aflevering ook wat onthullingen gedaan over Big B. Alle drie waren op verschillende momenten emotioneel.

Bollywood legende Amitabh Bachchan vandaag 80 jaar

Bollywood legende Amitabh Bachchan viert vandaag zijn 80ste verjaardag. Big B, die in 1969 zijn Bollywood-debuut maakte met Saat Hindustani (waarvoor hij een Nationale Award voor Beste Nieuwkomer won), was voor het laatst te zien in de film Goodbye.

Bachchan werkt al meer dan vijf decennia in de showbizz en heeft niet alleen in verschillende filmindustrieën gewerkt, maar heeft met succes gedomineerd in bijna alle media.

Veel sterren hebben Big B door de jaren heen als een invloed genoemd, waaronder Shah Rukh Khan en Aamir Khan. Bachchan is er door de jaren heen voortdurend in geslaagd zichzelf opnieuw uit te vinden en relevant te blijven in een bedrijf dat draait om verandering.

Om zijn verjaardag te vieren, hebben zijn vrouw Jaya Bachchan en zoon Abhishek Bachchan hem vergezeld op Kaun Banega Crorepati 14 voor een speciale aflevering. Behalve dat ze over elkaar spraken, hebben Jaya en Abhishek in de aflevering ook wat onthullingen gedaan over Big B. Alle drie waren op verschillende momenten emotioneel.

Scroll naar top