Gaan Sidharth Malhotra & Kiara Advani trouwen in april 2023?

Gaan Sidharth Malhotra & Kiara Advani trouwen in april 2023?

Gaan Sidharth Malhotra & Kiara Advani trouwen in april 2023?

Als we de geruchten mogen geloven dan stappen Bollywood acteur Sidharth Malhotra en actrice Kiara Advani naar verluidt in april volgend jaar in het huwelijksbootje.

Het stel is al enkele jaren aan het daten. Hoewel ze hun relatie niet officieel hebben bevestigd, werden er enkele grote hints gegeven tijdens het nieuwste seizoen van ‘Koffee With Karan’.

Volgens Indiase media wil het stel, net als Vicky Kaushal en Katrina Kaif, een rustige privéceremonie houden.

“Sidharth is een zeer verlegen persoon. Hij is zeer gesteld op zijn privacy en heeft zijn persoonlijke leven altijd privé gehouden. Sidharth wil alleen bekend staan ??om zijn werk, aangezien hij een acteur is en op dit moment gaat het erg goed met hem, ook in zijn professionele leven.”

“Ook Kiara is niet zo happig om er een heel gebeuren van te maken en alles over hun huwelijk naar buiten te brengen. Zij wil hier een persoonlijke aangelegenheid van maken. Uiteraard zullen er foto’s van de bruiloft op hun Instagram-account worden geplaatst, zoals elk Bollywood-paar heeft gedaan, omdat ze weten dat hun fans dit verdienen omdat ze zoveel liefde van hen krijgen”, aldus een vriend van het stel.

Scroll naar top