Teasers Pathaan en Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan verschijnen op 23 oktober 2022

Teasers Pathaan en Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan verschijnen op 23 oktober 2022

De teasers voor Shah Rukh Khan’s nieuwe Bollywood film Pathaan en Salman Khan’s film Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan verschijnen op 23 oktober 2022.

Volgens geruchten zullen beide teasers met Diwali (23 oktober 2022) worden uitgebracht. Officieel staat Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan gepland voor een wereldwijde release op 30 december 2022. En Pathaan wordt wereldwijd uitgebracht op 25 januari 2023.

Pathaan is geregisseerd door Siddharth Anand. Naast SRK maken ook Deepika Padukone en John Abraham deel uit van de cast. Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan heeft in de hoofdrollen Pooja Hedge, Salman Khan, Siddharth Nigam en Shehnaaz Gill.

Wij kunnen niet wachten!

Scroll naar top