Ayushmann Khurrana laat zich inspireren door Kishore Kumar voor Dream Girl 2

Ayushmann Khurrana laat zich inspireren door Kishore Kumar voor Dream Girl 2

Bollywood acteur Ayushmann Khurrana had een hit met de film Dream Girl en nu brengt hij Pooja weer terug in ons leven, want Dream Girl 2 komt eraan.

Onlangs vertelde de 38-jarige acteur dat hij voor deze film zijn inspiratie haalt bij de legendarische Kishore Kumar.

“Kishore Kumar was multi-getalenteerd. En als artiest probeer ik op elk mogelijke manier en moment mij te laten inspireren door hem. Hij is mijn guru geweest en zijn werk inspireert mij om grenzen te verleggen en onbekende gebieden te verkennen.”

“Ik luister al sinds de start van de opnames van Dream Girl 2 naar Kishore Da’s prachtige nummer Aake Seedhi Lagi Dil Pe. Zijn stem is magisch. En hij zingt moeiteloos zowel de mannelijke als vrouwelijke stukken voor dit nummer. Het heeft mij enorm geïnspireerd.”

Scroll naar top