Karan Johar deelt cryptische post over ‘hard werken’ en ‘geluk’

Karan Johar deelt cryptische post over 'hard werken' en 'geluk'

Bollywood regisseur en producent Karan Johar is regelmatig de pineut wanneer het gaat over het onderwerp nepotisme. Recent deelde hij op Instagram een story met een cryptische tekst die lijkt te zijn bedoeld voor de internettrollen.

Karan is actief op social media en in het bijzonder op Instagram. Hij houdt zijn fans op de hoogte door foto’s en video’s te delen. In zijn Instagram story deelde hij een tekst waarin wordt gehint dat hardwerkende mensen lijden, maar mensen die geluk hebben (en dus ‘in de juiste familie’ zijn geboren) alles overhandigd krijgen op een presenteerblaadje.

Hij schreef: “Mehnat raston pe dhake kha rahi hai … Aur kismat mahalon mein raj kar rahi hai … (Degenen die hard werken hebben het zwaar, terwijl degenen die geluk hebben de top bereiken omdat ze gemakkelijk werk krijgen). Ik heb het net gehoord en wilde dit delen.”

Karan Johar deelt cryptische post over 'hard werken' en 'geluk'

Karan Johar wordt de “vlaggendrager van nepotisme” genoemd, omdat hij kinderen van beroemde acteurs in Bollywood een goed debuut gunt, waaronder Alia Bhatt, Varun Dhawan, Janhvi Kapoor en Ananya Panday. Shanaya Kapoor is de volgende op de lijst en is binnenkort te zien in Bedhadak.

Karan Johar legt momenteel de laatste hand aan zijn volgende film; de romantisch-komedie drama Rocky Aur Rani Ki Prem Kahani, met Alia Bhatt en Ranveer Singh in de hoofdrollen en Dharmendra, Shabana Azmi en Jaya Bachchan in cruciale rollen.

Scroll naar top