Zijn Aditya Roy Kapur en Ananya Panday een stelletje?

Zijn Aditya Roy Kapur en Ananya Panday een stelletje?

Na maanden van speculatie leek het er deze week op dat Bollywood acteur Aditya Roy Kapur en actrice Ananya Panday hun relatie hebben bevestigd.

Het stel werd tijdens het Diwali feestje van ontwerper Manish Malhotra samen op de foto gezet. Bij het maken van de foto’s waren de fotografen zo enthousiast en verklaarden dat ze een leuk stel waren. “Yeh Jodi Hit Hai”, werd er geroepen. Aditya en Ananya moesten erg lachen om het commentaar. Ze hebben echter niets bevestigd noch ontkend.

Aditya Roy Kapur is al enige tijd single. En volgens de laatste geruchten komt Ananya net uit een relatie met Ishaan Khattar. In de talkshow Koffee with Karan gaf Ananya recent toe dat ze een ‘crush’ heeft op Aditya. Wellicht dat Karan ook deze twee heeft gekoppeld, net zoals hij Katrina Kaif en Vicky Kaushal bij elkaar heeft gebracht.

Scroll naar top