Zuid-Indiase acteur Yash benaderd voor rol van Dev in Brahmastra

Zuid-Indiase acteur Yash benaderd voor rol van Dev in Brahmastra

Yash, de Zuid-Indiase acteur die we kennen uit de films KGF Chapter 1 en KGF Chapter 2, is benaderd voor de rol van Dev in de Bollywood film Brahmastra Part 2.

Het eerste deel van dit episch verhaal uit de moderne mythologie werd een groot succes. En regisseur Ayan Mukherji kijkt naar de mogelijkheden om van deel 2 een nog groter succes te maken. Eén van de succeselementen is de juiste cast. Yash is een bekende naam en een goede acteur. Ayan wil niets liever dan Yash casten in de rol van Dev. Het team van Brahmastra hoopt met Yash ook het bereik van de film te vergroten en grotere doelgroepen aan te spreken. Mocht Yash de rol afwijzen, gaat het gerucht dat Ranbir Kapoor wellicht een dubbelrol gaat vervullen.

Yash is er zelf nog niet uit. Hij wordt momenteel overspoeld met scripts. De 36-jarige acteur wil pas in januari een besluit nemen over zijn volgende project. We houden je op de hoogte.

Scroll naar top