Mouni Roy: “Het was niet makkelijk om Junoon in Brahmastra te spelen”

Mouni Roy: "Het was niet makkelijk om Junoon in Brahmastra te spelen"

Bollywood actrice Mouni Roy ontving veel lof voor haar rol als Junoon in de Bollywood film Brahmastra: Part One – Shiva.
Voorafgaand aan de OTT-release van de film op 4 november spreekt de 37-jarige actrice over het spelen van de sinistere schurk in de fantasiefilm.

“Ik was behoorlijk overweldigd door alle liefde die op mijn pad kwam! Er is veel nieuwsgierigheid over wie Junoon echt is en dat is erg spannend.”

Mouni vertelde ook over de uitdagingen tijdens het spelen van de rol. “Het is niet zo makkelijk om een ??snaar te raken als de slechterik in een project van deze omvang, maar om die connectie met de kijkers te hebben gemaakt, is buitengewoon bevredigend.”, zegt ze.

Ze gaf ook een shoutout naar regisseur Ayan Mukerji. “Ik ben Ayan eeuwig dankbaar dat hij mij de kans heeft gegeven om zo’n geweldig personage te spelen”, voegt de actrice eraan toe.

Brahmastra: Part One – Shiva eindigde met een cliffhanger. Hoewel de plot van de film onbekend is, weten we dat er meer uit de Astraverse komt.

Scroll naar top