Anushka Sharma uit ongenoegen over schending van privacy van man Virat Kohli

Anushka Sharma uit ongenoegen over schending van privacy van man Virat Kohli

Er zijn veel gevallen bekend waarin Bollywood- en/ of sportfans tot het uiterste gingen voor hun favoriete beroemdheid. Veel van deze incidenten zijn schokkend. Ook al komen deze acties voort uit pure bewondering en liefde, soms is het gewoon niet oké.

Maar waar ligt de grens? Cricketspeler Virat Kohli werd onlangs ook geconfronteerd met iets soortgelijks waar zijn privacy werd geschonden. In een online video zien we dat iemand de hotelkamer van Virat Kohli filmt, waar je ook zijn persoonlijke bezittingen ziet liggen.

Hij en zijn vrouw Anushka Sharma spraken hun ongenoegen uit over deze waanzin.

Bekijk de video:

Het is duidelijk dat noch Virat noch Anushka deze schending van hun privacy niet waarderen. Beide reageerden via sociale media op de onaangename situatie.

“Ik begrijp dat fans erg blij en enthousiast raken wanneer ze hun favoriete spelers zien. En dat ze blij worden om ze te ontmoeten. Dat heb ik altijd gewaardeerd. Maar deze video hier is verschrikkelijk. En ik begin mij paranoïde te voelen over mijn privacy. Als ik geen privacy kan hebben in mijn eigen hotelkamer, dan waar mag ik het wel verwachten?? Deze vorm van fanatisme en absolute inbreuk op de privacy vind ik NIET OKAY. Respecteer alstublieft de privacy van mensen en behandel ze niet als handelswaar voor je eigen entertainment.”

Teleurgesteld door dit incident, deelde ook Anushka een verhaal op haar Instagram en schreef:

“Heb weinig incidenten meegemaakt waarbij sommige fans in het verleden geen medeleven of genade hebben getoond, maar dit is echt het ergste. Een absolute schande en schending van de privacy van een mens. En iedereen die dit ziet en denkt “Oh het is toch een beroemdheid! Daar moeten ze maar mee dealen” zou zich moeten realiseren dat zij ook onderdeel zijn van dit probleem. Het uitoefenen van enige zelfbeheersing helpt iedereen. En als dit in jouw slaapkamer gebeurt, waar is dan de grens?”

Zowel Virat als Anushka zijn zeer gesteld op hun privacy en houden hun privéleven dan ook privé.

Scroll naar top