Tijd voor een nieuwe Bollywood show: The Bollywood Big One

Tijd voor een nieuwe Bollywood show: The Bollywood Big One

Het is weer tijd voor een echte grote Bollywood show met grote Bollywood sterren. Hiervoor moet je echter wel naar Londen. Het langverwachte ‘The Bollywood Big One’-concert van Farhath Hussain is bevestigd.

Het concert, dat oorspronkelijk in augustus 2022 zou plaatsvinden, vindt nu plaats op zondag 25 juni 2023 in het Wembley Stadium.

Evenementorganisator Farhath Hussain zegt op zijn Facebook-pagina: “Ik weet niet wanneer mijn passie mijn doel werd en toen mijn beroep. Ik wil jullie allemaal bedanken voor de vele jaren dat ik jullie heb mogen vermaken. Meer dan mijn professionaliteit geloof ik dat mijn passie vele jaren van dienstbaarheid aan jullie allemaal zal doorstaan. 36 jaar en we gaan gewoon door…De volgende grote Bollywood-show in de geschiedenis (The Bollywood Big One) 25 juni 2023!”

Sohail Khan Entertainment zal ‘The Bollywood Big One’ managen en regisseren. Welke Bollywood sterren bij deze show aanwezig zullen zijn is nog niet bekend, maar een ding is zeker: Salman Khan is de hoofdact. Een volledige line-up zal naar verwachting binnenkort bekend worden gemaakt.

Scroll naar top