Arbaaz Khan over Dabangg 4

Arbaaz Khan over Dabangg 4

In een recent interview vertelt Bollywood producent Arbaaz Khan over zijn plannen voor Dabangg 4.

De producent-regisseur vertelt dat het plan voor Dabangg 4 re zeker is. Maar ja, dan moet er wel tijd voor zijn. “Op dit moment zijn Salman en ik allebei nog erg druk met de dingen die we nu doen. Dabangg 4 staat zeker in de planning, alleen kan ik niet zeggen wanneer we ermee van start gaan. Maar de film komt er echt!”

Arbaaz geeft aan dat hij niet zo lang wil wachten. “De periode tussen Dabangg 2 en Dabangg 3 was wel erg lang. Dat wil ik niet opnieuw. Maar we hebben beide een drukke agenda gevuld met mooie projecten. Deze willen we eerst afronden. Daarna sluiten we onszelf op en gaan we werken aan Dabangg 4. Dit is een film die ons na aan het hart ligt. Voor ons beide betekent deze franchise enorm veel. We willen geen haastige besluiten nemen.”

“Hopelijk kunnen we ook weer met veel liefde en moeite werken aan Dabangg 4. We zijn ons er goed van bewust dat we het publiek iets moois willen bieden in de stijl waar ze al jaren van houden en genieten”, aldus Arbaaz.

Scroll naar top