Salman Khan start gerucht en zegt dat Varun Dhawan binnenkort vader wordt

Salman Khan start gerucht en zegt dat Varun Dhawan binnenkort vader wordt

Bollywood acteur Varun Dhawan en actrice Kriti Sanon zijn volop bezig om hun film Bhediya te promoten. Ze verschijnen in verschillende tv-shows, waaronder Big Boss 16 met Salman Khan als presentator. En daar doet Salman een bijzondere onthulling.

Salman maakte tijdens een spelletje een grapje met Varun. Dit zette het publiek aan tot nadenken. Zouden Varun en zijn vrouw Natasha Dalal in verwachting zijn?

Tijdens het spel overhandigde Salman Varun een stuk speelgoed. Volgens Indiase media ging het gesprek als volgt: “Yeh aapke bacche ke liye (Dit is voor jouw kindje). Hier antwoordde Varun: “Baccha huya nahi hai abhi” (Maar het kind is er nog niet). Salman sloot af met de woorden: “Yeh aaya hai toh baccha bhi aa hi jaega (Dit is er, dus het kindje komt vanzelf wel).”

We houden je op de hoogte!

Scroll naar top