Aamir Khan neemt sabbatical

Aamir Khan neemt sabbatical

Aamir Khan neemt sabbatical

Bollywood acteur Aamir Khan heeft besloten om een pauze in zijn carrière in te lassen. Hij wil nu quality time doorbrengen met familie en vrienden.

“Wanneer ik als acteur bezig ben met een film, ga ik helemaal op in het proces en zie ik niets anders in mijn leven. Na Laal Singh Chaddha zou ik beginnen aan een nieuwe film getiteld Champions. Het is een prachtig script, een hartverwarmend verhaal en mooie film. Maar ik heb het gevoel dat ik een pauze wil nemen, bij mijn familie wil zijn, bij mijn moeder en mijn kinderen.”

Hij voegt eraan toe: “Ik ben al 35 jaar aan het werk en doelbewust op mijn werk gefocust. Ik heb het gevoel dat dat niet eerlijk is tegenover mensen die dicht bij me staan. Dit is het moment voor mij om bij hen te zijn en het leven echt op een andere manier te beleven. Ik kijk uit naar het komende jaar of anderhalf jaar waarin ik niet als acteur aan het werk ben.”

Scroll naar top