Trailer: Qala (1 december 2022)

Trailer: Qala (1 december 2022)

De eerste tailer van de Bollywood film Qala is uit. En actrice Tripti Dimri en debutant Babil Khan (zoon van Irrfan Khan) zijn indrukwekkend in dit psychologische drama.

De film is geregisseerd door Anvita Dutt, die we kennen van Bulbul.

De intrigerende trailer van Qala opent met Tripti Dimri in de schijnwerpers terwijl ze naar de microfoon gaat. Wanneer een voice-over vraagt: “Hou je van de muziek?” antwoordt ze: “Nee, ik haat het.” We krijgen dan al haar hoogte- en dieptepunten te zien van haar reis als zangeres. Haar schijnbaar perfecte carrière wordt bedreigd wanneer Jagan (Babil Khan) de muziekscene betreedt.

Bekijk hier de trailer van Qala:

De officiële synopsis van de film luidt: “De onschuld in haar stem wordt alleen geëvenaard door de pijn in haar ogen. We bereiden ons voor op een achtbaan van emoties die Qala heet.” Dit verwijst naar een verwrongen verhaal met een professionele rivaliteit en een complexe moeder-dochterrelatie.

Qala verschijnt op 1 december op Netflix.

Scroll naar top