Varun Dhawan: “Zelfs na 10 jaar in Bollywood voel ik mij nog een nieuwkomer”

Varun Dhawan: “Zelfs na 10 jaar in Bollywood voel ik mij nog een nieuwkomer”

Varun Dhawan: "Zelfs na 10 jaar in Bollywood voel ik mij nog een nieuwkomer"

Bollywood acteur Varun Dhawan, die in 2012 zijn debuut maakte met de film Student of the Year, zegt in een recent interview dat hij zich na 10 jaar nog steeds een nieuwkomer voelt.

Varun Dhawan is één van de meest getalenteerde acteurs van vandaag. De acteur is momenteel bezig met de promotie van zijn nieuwste film getiteld Bhediya. Bhediya is het derde deel in het horrorkomedie-universum van Dinesh Vijan. De komische horrorfilm is geregisseerd door Amar Kaushik.

Varun is al 10 jaar werkzaam in Bollywood, maar toch voelt hij zich nog steeds een nieuwkomer. “Vooral nu Bhediya en Bawaal eraan komen voelt het zo. In deze periode na de pandemie heb ik het gevoel dat we helemaal opnieuw beginnen. We moeten het publiek terugwinnen, films maken die relevant zijn… de vraag is hoe bereiken we het publiek weer?”

Dankbaar
Verder sprak de 35-jarige acteur ook zijn liefde voor zijn vak uit. Hij zegt dat hij zich realiseerde dat wat hij het meest lief heeft, eigenlijk gewoon ‘acteren’ is. De uitdagingen op het werk helpen hem om hier zeer dankbaar voor te zijn.

“Het is goed om eraan herinnerd te worden waarom je van je werk houdt. Ik kreeg tijdens de opnames last van de ziekte die bekend staat als vestibulaire hypofunctie, waarbij het evenwichtsorgaan uitvalt. Je krijgt een evenwichtsstoornis en wordt onder andere duizelig. Ik was duizelig en uit balans. Er is geen remedie voor, geen medicijn…niks.”

“Dus toen ik bij de opnames van Thumkeshwari was realiseerde ik mij dat ik kon werken en dat gaf mij zoveel blijdschap en geluk dat ik alles kon negeren. Ik werd eraan herinnerd waarom ik zoveel van mijn werk houd. Het is net een liefdesverhaal. En je moet steeds weer verliefd worden op jezelf en je werk.”

Bhediya staat gepland voor een release op 25 november 2022.

Scroll naar top