Verslaggever Sky Sports vraagt Ranveer Singh “Wie ben jij”

Verslaggever Sky Sports vraagt Ranveer Singh "Wie ben jij" in F1-verslaggeving

Bollywood acteur Ranveer Singh wordt geprezen door fans om het antwoord dat hij gaf nadat verslaggever Martin Brundle van Sky Sports de acteur niet herkende en hem vroeg wie hij was. Dit gebeurde tijdens een live media-interactie tijdens de F1 race van afgelopen zondag.

De video van het moment is online viraal gegaan. Ranveer wordt gevraagd hoe hij zich voelt, waarop de flamboyante acteur antwoord: “On top of the world”. Martin Brundle vertelt de acteur direct dat hij “even is vergeten” wie Ranveer is. De 37-jarige acteur vindt dit totaal niet erg en legt de verslaggever uit wie hij is.

“Ik ben een Bollywood-acteur, meneer, ik kom uit Mumbai, India. Ik ben een entertainer”, zegt Ranveer met een lach.

Scroll naar top