Aamir Khan gaat film Champions produceren

Aamir Khan gaat film Champions produceren

Bollywood acteur kondigde recent aan dat hij een sabbatical van een jaar inlast. Hij wil meer tijd met familie en vrienden doorbrengen. De 57-jarige acteur wil na 35 jaar werken het leven op een andere manier beleven. Maar dat hij stopt met acteren betekent niet dat hij stopt als producent. Die werkzaamheden gaan gewoon door.

Aamir zou na Laal Singh Chaddha beginnen aan zijn volgende film Champions. Maar dat gaat natuurlijk niet door. “Het is een prachtig script, een hartverwarmend verhaal en mooie film.”

Ondanks dat hij niet zal acteren in deze film, wil hij Champions wel produceren. “Ik blijf echter aan het werk als producent. Dus ik ga Champions produceren. Ik zal andere acteurs benaderen om de rol te spelen die ik hoopte te spelen. Hopelijk gaat dat goed. Ik ben in die fase van mijn leven waar ik op dit moment van mijn familie en vriendschappen wil genieten. Dat is de beste manier waarop ik het kan uitleggen.”

We zijn benieuwd wie deze grote schoenen kan vullen.

Scroll naar top