Ranbir Kapoor en Alia Bhatt noemen hun dochter Raha

Ranbir Kapoor en Alia Bhatt noemen hun dochter Raha

Bollywood actrice Alia Bhatt deelde onlangs de eerste foto van haar dochter. Ze maakte tevens de naam van de kleine bekend: Raha.

Alia zei dat de naam is gekozen door haar schoonmoeder Neetu Kapoor. “De naam Raha (gekozen door haar wijze en geweldige Dadi) heeft zoveel mooie betekenissen”, schrijft de 29-jarige actrice.
Ze legt tevens uit wat de naam Raha in verschillende talen betekent. “Raha betekent in zijn puurste vorm ‘goddelijk pad’. In het Swahili is ze ‘vreugde’. In het Sanskriet is Raha een ‘clan’. In Bangla – rust, troost, opluchting. In het Arabisch ‘vrede’. Het betekent ook geluk, vrijheid en gelukzaligheid.”

Alia sloot de post af met de woorden: “En trouw aan haar naam; vanaf het eerste moment dat we haar vasthielden voelden we het allemaal. Bedankt Raha, voor het tot leven brengen van ons gezin. Het voelt alsof ons leven nog maar net is begonnen.”

Alia Bhatt en Ranbir Kapoor verwelkomden hun eerste kind op 6 november.

Scroll naar top