Indiase bakker maakt levensgrote taart van Shah Rukh Khan & Deepika Padukone’s Om Shanti Om poster

Indiase bakker maakt levensgrote taart van Shah Rukh Khan & Deepika Padukone's Om Shanti Om poster

Een Bollywood-taart! Wie wil dat nu niet? De Indiase taartenbakster Tina Scott Parashar nam de uitdaging aan en creëerde een levensgrote taart van Shah Rukh Khan en Deepika Padukone.

WOW! Is het echt een taart?
De Bollywood-film Om Shanti Om is alweer 15 jaar oud. Maar nog altijd één van de favoriete SRK-films waar fans graag naar kijken. Maar niemand had ooit gedacht dat er een taart zou worden gemaakt van de hoofdrolspelers. Tina Scott Parashar maakte in een maand tijd de meest ongelooflijke levensgrote taart van Shah Rukh Khan en Deepika Padukone. Opmerkelijk, uitstekend en fantastisch zijn woorden die in je opkomen als je naar de taart kijkt.

Wie is Tina Scott Parashar?
Tina Scott Parashar staat bekend om de levensgrote taarten die ze maakt. Bovendien is ze redacteur van het Incredible India Cake Magzine. Na drie jaar maakte Tina Parashar een taart voor Cake International; ’s werelds grootste taartwedstrijd en een show. Dit jaar vond de wedstrijd plaats in Birmingham (Engeland).
Voor haar was dit de tweede keer dat ze werd uitgenodigd en haar kunst tentoonstelde. De eerste keer creëerde ze een levensgrote taart van een dame in een rode sari met haar handen gevouwen zoals je Namaste groet. Dit jaar pakte ze het anders aan. Haar thema was Bollywood. En ze koos ervoor om de Om Shanti Om-poster om te toveren tot een taart.

Handgemaakt
Alles is handgemaakt! Van de haartextuur tot de kleding en sieraden. Deze taart is te mooi om waar te zijn. Om dit unieke project tot een goed einde te brengen verbleef ze een maand lang in Birmingham. Deze prachtige creatie heeft veel moeite gekost. En als je naar de taart kijkt, is het duidelijk dat haar harde werk zijn vruchten heeft afgeworpen.

Trouwens, kijkt de makers van de Netflix-serie Is It Cake? mee. Zij zullen zeker gecharmeerd zijn van Tina’s levensgrote, echt ogende cake. Wat denk je?

Scroll naar top