Trailer: Govinda Mera Naam (16 december 2022)

Trailer: Govinda Mera Naam (16 december 2022)

De trailer van de Bollywood komedie Govinda Mera Naam is uit! Bekijk de trailer!

De film vertelt het verhaal van choreograaf Govinda (Vicky Kaushal), wiens vrouw Gauri (Bhumi Pednekar) hem bedriegt. Ze slaat hem ook wel eens in elkaar. Zij wil alleen van Govinda scheiden als hij haar ?2 crore betaalt. Govinda heeft ook nog een vriendin genaamd Suku (Kiara Advani). Het onwaarschijnlijke trio raakte verwikkeld in een moord. “Kahaani ek, twists aur turns anek! Een moord, een mysterie, veel spanning en masala gegarandeerd.”

Govinda Naam Mera is geregisseerd door Shashank Khaitan (Dhadak, Humpty Sharma Ki Dulhania) en geproduceerd door Karan Johar’s Dharma Productions. De film wordt op 16 december uitgebracht op het OTT-platform Disney+ Hotstar.

Scroll naar top