Vishal Jethwa keert terug op het witte doek met Salaam Venky

Vishal Jethwa keert terug op het witte doek met Salaam Venky

Bollywood acteur Vishal Jethwa, die zijn meesterlijke debuut maakte als slechterik in Mardaani 2, keert terug op het witte doek met de film Salaam Venky. Dit keer in een compleet andere rol.

Vishal speelt Venkatesh, een patiënt die de progressieve ziekte Duchenne Spierdystrofie overwon. Hij speelt hierin de zoon van Kajol. Deze rol geeft hem opnieuw de kans om zijn acteerkunsten te laten zien.

“Ik werd erg enthousiast toen ik hoorde dat ik de kans kreeg om samen te werken met Kajol. Tijdens de script-reading raakte ik zeer ontroerd toen ik zag hoe emotioneel onze schrijver werd terwijl hij ons het verhaal vertelde. Ik ben heel close met mijn moeder. Toen ik mij realiseerde dat dit een moeder-zoon verhaal is over overleven tegen onmogelijke verwachtingen, zei ik direct ja. Het is een kans om in deze rol een andere kant van mijn persoonlijkheid te laten zien”, zegt Vishal.

“En ik mag mezelf gelukkig prijzen dat ik in één film de kans krijg om te werken met zowel Kajol als de regisseuse Revathy, twee filmlegendes. Ik beschouw dit als geluk. En ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om mijn acteervaardigheden te mogen tonen aan en voor zulke getalenteerde actrices”, voegt hij toe.

Scroll naar top