Priyanka Chopra Jonas onthult echte reden om deel uit te maken van Hollywood

Priyanka Chopra onthult echte reden om deel uit te maken van Hollywood

Bollywood actrice Priyanka Chopra heeft ontzettend veel fans; niet alleen in Bollywood, maar ook in Hollywood. Ze maakt Indiërs wereldwijd trots. In een recent interview vertelt de actrice over haar reis in Hollywood en hoe de diversiteit in de entertainmentindustrie mogelijkheden biedt voor acteurs.

“Als actrice dacht ik altijd wel aan de mogelijkheid om in een Engelstalige film te spelen. De reden is omdat deze films vaker een universeel en breder publiek aanspreken versus films in een specifieke taal. Het is op dit moment een zeer mooie tijd om, niet alleen deel uit te maken van films, maar om deel uit te maken van de Engelse internationale cinema van Hollywood. Dit is toch altijd een droom voor acteurs zoals ik die van buiten Amerika komen. Het voelt zo inclusief”, zegt Priyanka lachend.

Ze voegt eraan toe dat diversiteit nu reëler voor haar aanvoelt. “Streamingsdiensten hebben ons de mogelijkheid gegeven om niet alleen deel uit te maken van Engelstalige films, maar zij worden ook geïntroduceerd aan onze films. Deze ontwikkeling heeft een enorme kruisbestuiving veroorzaakt. Het is geweldig om toegang te hebben tot zo ongelooflijk veel films en diversiteit. Wereldwijde diversiteit in entertainment.”

Scroll naar top