Katrina Kaif, Alia Bhatt en Priyanka Chopra in Top 10 van Google’s meest gezochte Aziaten 2022

Katrina Kaif, Alia Bhatt en Priyanka Chopra in Top 10 van Google's meest gezochte Aziaten 2022

Terwijl iedereen bezig is met het voorbereiden van hun goede voornemens voor het nieuwe jaar, heeft Google hun lijst met de meest gezochte Aziaten in 2022 uitgebracht. En deze lijst bevat een aantal Bollywood-beroemdheden.

De lijst bevat veel Bollywood-beroemdheden zoals Sara Ali Khan, Disha Patani, Janhvi Kapoor en anderen, maar wat onze aandacht trok waren de namen van Katrina Kaif, Alia Bhatt en Priyanka Chopra die in de top 10 van de lijst staan.

Op nummer 1 van Google’s meest gezochte Aziaten staat de populaire Koreaanse zanger V uit de band BTS. Op nummer 2 staat zijn bandmember Jungkook. Vervolgens zien we op nummer 3 de populaire Punjabi-rapper en zanger Sidhu Moose Wala die in mei dit jaar werd vermoord. Dan staat zanger Jimin (BTS) op de vierde positie gevolgd door de legendarische overleden zangeres Lata Mangeshkar op de vijfde positie. De 6e plek wordt ingenomen door Lisa, gevolgd door Katrina Kaif, Alia Bhatt en Priyanka Chopra op de 7e, 8e en 9e plek. De laatste in deze lijst is de Indiase cricketspeler Virat Kohli.

Scroll naar top