Ranbir Kapoor: “Er zijn geen grenzen voor artiesten”

Ranbir Kapoor: "Er zijn geen grenzen voor artiesten"

Bollywood acteur Ranbir Kapoor woonde onlangs het Red Sea Film Festival bij in Jeddah, Saoedi-Arabië. In een interview gaat hij in op mogelijke samenwerkingen en zegt hij ervoor open te staan om te werken in Pakistaanse films.

Ranbir Kapoor’s passie voor cinema komt oprecht over. Als er één ding is dat je opvalt zodra Ranbir begint te praten over films, zijn eigen of niet, is dat hij er vol bewondering enthousiast over is. Maar bovenal krijg je een sterk gevoel dat Ranbir niet alleen spreekt als iemand die betrokken is bij het maken van films, maar ook als lid van het publiek.

“Saoedi-Arabië levert veel inspanningen voor de filmproductie en maakt geweldige arrangementen. Ik weet dat Shah Rukh Khan hier aanwezig was voor opnames. In de toekomst zullen veel meer opnames plaatsvinden in Jeddah en Riyad,” zegt hij over het werken in Saoedi-Arabië.

Een fan vroeg aan Ranbir of hij zou willen werken met Pakistaanse acteurs en filmmakers. Pakistaanse artiesten mogen namelijk sinds 2016 niet meer in India werken. “Kunst kent geen grenzen en dat zou ik zeker doen. Sterker nog, ik wil de Pakistaanse cinema feliciteren met het enorme succes van The Legend of Maula Jatt”, aldus Ranbir.

Ranbir heeft eenmalig gewerkt met de Pakistaanse acteur Fawad Khan in de film Ae Dil Hai Mushkil.

Scroll naar top