Kartik Aaryan”Ik weet zeker dat Shehzada het goed gaat doen”

Kartik Aaryan"Ik weet zeker dat Shehzada het goed gaat doen"

Bollywood acteur Kartik Aaryan zegt dat hij weet dat Shehzada het goed zal doen. In een recent interview sprak hij over geloof en vertrouwen in zijn toekomstige films en dat sommige mensen dit kunnen beschouwen als hoogmoedig.

Kartik Aaryan’s Bhool Bhulaiyaa 2 werd één van de grote kassuccessen van het jaar. Het succes van deze film leidde ertoe dat de acteur verschillende andere opmerkelijke projecten in de wacht sleepte. Hij heeft onder andere Shehzada en Satyaprem Ki Katha. Hij is tevens gecast voor Aashiqui 3; geregisseerd door Anurag Basu.

“Ik heb vertrouwen in mijn projecten en weet zeker dat ze goed in de smaak zullen vallen. Ik was overtuigd van het succes van Bhool Bhulaiyya 2, ook al werd de release steeds uitgesteld vanwege de pandemie. Maar ik voelde dat deze film succesvol zou worden.”

Na dit succes kwam zijn grootste wens uit. Filmmakers met wie hij graag wilde werken en die hij bestookte met berichten voor een kans in hun films benaderden hem. De acteur voegt eraan toe dat de filmindustrie uiteindelijk een bedrijf is en dat het succes in de bioscoop voor zichzelf spreekt.

“Ik heb gewoon dat rotsvaste vertrouwen. Wellicht denken mensen soms dat ik hoogmoedig overkom. Maar ik weet gewoon dat de teaser van Shehzada kickass is. Ik ben absoluut niet subtiel wanneer het aankomt op mijn films”, zegt hij lachend.

Shehzada is de Hindi-remake van de Allu Arjun-film Ala Vaikunthapurramuloo (2020). De film komt uit op 10 februari 2023.

Scroll naar top