SRK wil hoofdrol in een film als Leon

SRK wil hoofdrol in een film als Leon

 Bollywood acteur Shah Rukh Khan zegt in een recent interview dat hij een film wil maken zoals de Hollywood-hit Leon.

“Ik wil alles doen. Ik wil goede personages spelen, slechteriken, gemene, gelukkige, liefhebbende en vechtende personages. Een rol als Leon van de oudere, intense en rustige man is een mooie uitdaging. Dit jaar was in ieder geval erg interessant.

“En dat is omdat ik Pathaan heb gemaakt, de actiefilm waarvoor ik hier 32 jaar geleden ben gekomen. Dus hopelijk zie ik er op mijn 57e nog steeds uit alsof ik het zal dragen. Ik heb een film gemaakt in de stijl van het Zuid-Indiase genre. Dat wilde ik ook al een tijdje proberen. Het is een andere manier van doen. Het is getiteld Jawan. En dan heb ik altijd al de droom gehad om met Rajkumar Hirani te werken. Dat proberen we al sinds 3 Idiots & Munna Bhai MBBS. Dus eindelijk komt die droom uit.”

Scroll naar top