Kesariya uit Brahmastra verkozen tot beste Bollywood nummer uit 2022

Kesariya uit Brahmastra is het beste Bollywood nummer uit 2022

De hit Kesariya uit de Bollywood film Brahmastra is verkozen tot het beste nummer van 2022.

Kesariya, gezongen door Arijit Singh, is het meest gewaardeerd van alle Hindi-releases van 2022. Overigens werd de teaser van de track aanvankelijk gebruikt om de bruiloft van Ranbir Kapoor en Alia Bhatt in april 2022 te vieren. De teaser werd maanden voor de soundtrack van de film uitgebracht om samen te vallen met de bruiloft van het jaar.

Pritam, de componist van’Kesariya, zei destijds: “We zijn verheugd dat alleen al een teaser van ons nummer Kesariya van Brahmastra zoveel liefde ontvangt!”

Andere nummers van 2022 die zeer geliefd zijn bij het publiek zijn: The Punjjabban Song van Jugjugg Jeeyo, Pasoori van Ali Sethi en Shae Gill, Desires van AP Dhillon, Naacho Naacho van RRR, Manike van Thank God, Dhaagon Se Bandhaa van Raksha Bandhan, Tere Hawale van Laal Singh Chaddha en Doobey van Geheraiyaan.

Bekijk de video van Kesariya:

Scroll naar top