Bollywood debutanten van 2023

Bollywood debutanten van 2023

2022 ligt achter ons en het is tijd om vooruit te kijken naar 2023. Ook dit nieuwe jaar zal voor Bollywood gevuld zijn met veel nieuw talent. Laten we eens kijken naar een aantal van deze debutanten.

Agastya Nanda
De kleinzoon van Amitabh Bachchan is helemaal klaar om zijn weg naar Bollywood te vinden met Zoya Akhtar’s Netflix-film The Archies. Niet alleen dat, Agastya is ook samen met Dharmendra te zien zijn in de film Ikkis. Dit is een debuut om naar uit te kijken.

Suhana Khan
Filmfans wachten al jaren om één van de kinderen van Shah Rukh Khan op het witte doek te zien. In 2023 gaat dit gebeuren voor Suhana Khan. Net als Agastya Nanda maakt zij haar debuut met de Netflix film The Archies.

Aryan Khan
En niet alleen de dochter van Shah Rukh Khan maakt haar debuut, ook zijn zoon Aryan pakt groots uit in 2023. Het gaat hier niet om een acteerdebuut. De 25-jarige heeft zijn eigen webshow geschreven en gaat deze ook zelf regisseren.

Pashmina Roshan
Pashmina is het nichtje van acteur Hrithik Roshan. Zij speelt de hoofdrol in de film Ishq Vishk Rebound. Pashmina heeft veel op het toneel gestaan. En nu ze haar debuut maakt in Bollywood zijn de verwachtingen hooggespannen.

Lakshya Lalwani
Een ander debuut is dat van acteur Lakshya Lalwani. Jaren geleden was hij te zien in de show Porus. Maar nu maakt hij zijn grote Bollywood debuut met de film Bedhadak en daarna is hij te zien in Dostana 2.

Naast deze 5 grote talenten zullen in 2023 ook Shanaya Kapoor (dochter van Sanjay Kapoor), Khushi Kapoor (dochter van Boney Kapoor en Sridevi), Palak Tiwari (dochter van Shweta Kapoor) en Yashvardhan Ahuja (zoon van Govnda), hun debuut maken.

Wij kunnen niet wachten om ze op het witte doek te zien schitteren!

Scroll naar top