Malaika Arora bevestigt dat ze opnieuw gaat trouwen

Malaika Arora bevestigt dat ze opnieuw gaat trouwen

Malaika Arora is altijd erg open wanneer het gaat om haar leven. Van haar scheiding met Bollywood producent Arbaaz Khan tot haar relatie met Arjun Kapoor, ze heeft het er allemaal over gehad. En het lijkt er nu op dat de diva ook heeft bevestigd dat ze opnieuw gaat trouwen.

Tijdens een gesprek in een café in Goa spraken Malaika Arora en haar zus Amrita over de familie-armbanden. Amrita heeft deze namelijk gekregen van hun moeder Joyce Arora. Malaika reageerde met dat hoewel Amrita het favoriete kind is, zij nu een grotere kans heeft om te trouwen en daarom eigenlijk armbanden van haar moeder zou moeten dragen.

Malaika ging verder en zei: “Van ons tweeën, als iemand waarschijnlijk opnieuw gaat trouwen, ben ik dat. Dus ik denk dat ik de armband verdien, niet jij.”

Verwijst Malaika’s opmerking naar een aanstaande huwelijk met beau Arjun Kapoor?
We zullen het moeten afwachten.

Scroll naar top