Shanaya Kapoor vervangt Rashmika Mandanna in Screw Dheela

Shanaya Kapoor vervangt Rashmika Mandanna in Screw Dheela

Bollywood debutante Shanaya Kapoor heeft Rashmika Mandanna vervangen in de aankomende actiekomedie Screw Dheela van Dharma Productions.

Eerdere geruchten suggereerden dat de film van Shashank Khaitan op een laag pitje is gezet. Het lijkt er echter op dat de film was stilgezet wegens castingissues.

“Ja, er is een verandering in de cast geweest. Rashmika maakt niet langer deel uit van de cast en is vervangen door Shanaya Kapoor. Hoewel Shanaya nog officieel moet tekenen is alles al mondeling besproken. De opnames gaan zo snel mogelijk van start”, aldus een productiemedewerker.

Shanaya is in deze film te zien naast Tiger Shroff.

“Shanaya Kapoor zou een rol spelen in Shashanks andere project voor Dharma Productions getiteld Bedhadak met Lakshya Lalwani en Gurfateh Pirzada. Om één of andere reden is die film echter in de problemen gekomen en zijn de opnames stilgelegd. In de tussentijd, terwijl de problemen worden opgelost, gaat Shanaya voor Screw Dheela”, voegt de productiemedewerker toe.

Scroll naar top