Suhana Khan en Agastya Nanda zijn aan het daten

Suhana Khan en Agastya Nanda zijn aan het daten

De dochter van Bollywood acteur Shah Rukh Khan, Suhana Khan, en de kleinzoon van Amitabh Bachchan, Agastya Nanda, zijn aan het daten.

De geruchten gingen al een tijd rond, maar nu bevestigt een medewerker van de set The Archies van regisseur Zoya Akhtar dat actrice Suhana Khan en acteur Agastya Nanda een relatie hebben. Suhana was tevens uitgenodigd voor de beroemde kerstbrunch van de familie Kapoor. Hier werd zij door Agastya geïntroduceerd als zijn partner.

De twee jonge debutanten kennen elkaar al jaren. Tijdens de opnames van hun debuutproject brachten ze samen veel tijd door. Ze kunnen erg goed met elkaar opschieten en dat groeide uit tot een relatie. Agastya en Suhana willen het nog niet officieel maken, maar de meeste mensen in hun omgeving weten van de relatie.

De moeder van Agastya, Shweta Bachchan, is erg gek op Suhana en is blij met deze relatie.

Scroll naar top