Video: Phir Dhan Te Nan (Kuttey)

Video: Phir Dhan Te Nan (Kuttey)

De videoclip van Phir Dhan Te Nan met Tabu, Arjun Kapoor, Radhika Madan en Konkona Sen Sharma is uit. Het origineel, getiteld Dhan Te Nan, komt uit de film Kaminey met Shahid Kapoor.

De remix van Dhan Te Nan is gezongen door Sukhwinder Singh en Vishal Dadlani, die beide het origineel hadden gezongen. De acteurs in de video gaan los op de hook-step van Dhan Te Nan.

Eén van de reacties op de muziekvideo was: “Je kunt Bollywood en Arjun Kapoor negeren, maar je kunt Tabu en de zangers Sukhwinder Singh en Vishal Dadlani niet negeren.” Een fan vergeleek de remix met het origineel en schreef: “Niemand kan het toewijdingsniveau van Shahid Kapoor bereiken.” Een ander schreef: “De oude heeft de sfeer … Dit heeft de sfeer gekilled.”

Kuttey wordt geproduceerd door Luv Ranjan, Vishal Bhardwaj, Ankur Garg en Rekha Bhardwaj onder de vlag van Luv Films en Vishal Bhardwaj Films. De muziek van de film is van Vishal Bhardwaj en de teksten van Gulzar.

Kuttey is geregisseerd door Aasmaan Bhardwaj en staat gepland voor een release op 13 januari.

Scroll naar top