Ranveer Singh en Janhvi Kapoor in remake van Tezaab?

Ranveer Singh en Janhvi Kapoor in remake van Tezaab?

Al enige tijd wordt er flink gespeculeerd over een remake van de Bollywood hit Tezaab uit 1988. Volgens de laatste geruchten gaat het dan toch echt gebeuren. En Ranveer Singh en Janhvi Kapoor zouden de hoofdrol gaan spelen.

Het team achter de remake is al geruime tijd bezig om de juiste cast samen te stellen. “Aanvankelijk was het plan om Shraddha Kapoor en Kartik Aaryan te vragen voor de rollen. Maar Murad Khetani en zijn team hebben nu echter besloten om Janhvi en Ranveer te benaderen voor het project”, aldus een productiemedewerker.

De makers moeten beide acteurs nog benaderen voor de rollen van Anil Kapoor en Madhuri Dixit. Het origineel was geregisseerd door N Chandra.

Wat vind jij van deze cast? Denk je dat ze Anil Kapoor en Madhuri Dixit kunnen evenaren?

Scroll naar top