Trailer: Shehzada (10 februari 2023)

Trailer: Shehzada (10 februari 2023)

De eerste trailer van de Bollywood film Shehzada is uit! De film is een remake van de Telugu-hit Ala Vaikunthapurramuloo met Allu Arjun.

In deze entertainende trailer zien we Kartik enkele pakkende dialogen erop loslaten. De trailer vat de plot van de film samen waarin het personage van Kartik erachter komt dat hij eigenlijk de zoon is van een multimiljonair en niet van een man uit de arbeidersklasse. Na deze ontdekking probeert hij op te eisen wat volgens hem rechtmatig van hem is. De SS Rajamouli-referentie van de acteur, actiescenes en een goed getimede grap over nepotisme zorgen voor opvallende momenten.

Shehzada, met in de hoofdrollen Kartik Aaryan, Kriti Sanon, Manisha Koirala, Paresh Rawal, Ronit Roy en Sachin Khedekar is geregisseerd door Rohit Dhawan en staat gepland voor een release op 10 februari 2023.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top