Somy Ali werd fysiek en mentaal mishandeld door Salman Khan

Somy Ali werd fysiek en mentaal mishandeld door Salman Khan

Voormalig Bollywood-ster Somy Ali spreekt openhartig over haar acht-jarige relatie met Salman Khan. Ze werd fysiek en mentaal mishandeld door de acteur. De activist beweert dat de superster haar continue zou bestempelen als ‘lelijk en dom’.

“De acht jaar die ik met hem doorbracht waren de slechtste jaren van mijn hele leven. Naast tal van affaires, zou hij mij constant kleineren door mij lelijk en dom te noemen. Er ging geen dag voorbij dat hij mij niet het gevoel gaf dat ik waardeloos was.

“Jarenlang weigerde hij mij te erkennen als zijn vriendin. En toen hij dat eindelijk wel deed, beledigde hij mij in het bijzijn van zijn vrienden. Hij schold mij non-stop uit.”

“Helaas wist ik niet dat deze mannen mij gewoon gebruikten. Ik probeerde een toekomst op te bouwen met een ander terwijl ik ook gewoon werd gebruikt. Toen Salman hoorde van de relatie had hij het lef om, nadat hij mij had geslagen, te zeggen: ‘Ik ben een man en alleen mannen mogen vreemdgaan. Vrouwen niet”, voegt ze toe.

“Ik was verbijsterd over die uitspraak en het seksisme dat eruit naar voren kwam. Laten we niet vergeten dat alleen omdat Salman of iemand anders aardig tegen je is, ze hetzelfde zijn met anderen. Het was het ergst op het gebied van verbaal, seksueel en fysiek geweld.”

Scroll naar top