Kartik Aaryan in Bhool Bhulaiyaa 3

Kartik Aaryan in Bhool Bhulaiyaa 3

Bhushan Kumar, algemeen directeur van T-Series, heeft bevestigd dat Kartik Aaryan de hoofdrol speelt in Bhool Bhulaiyaa 3. De producent hoop op een release in 2025.

“We zijn momenteel bezig om uit te zoeken hoe we een brug kunnen bouwen tussen deel twee en deel drie. De verwachtingen zijn torenhoog, dus we moeten goed nadenken over de manier waarop we het verhaal verder vertellen. We werken met man en macht aan het script.”

“Het idee van Bhool Bhulaiyaa 3 moet wel uniek zijn. We hebben het nu over een bekende franchise. Drishyam 2 was zeer uniek. Wij hopen dat ook met Bhool Bhulaiyaa te kunnen doen. Wanneer we dat voor elkaar hebben gaan we verder.”

“Wij hopen in 2024 te starten met de opnames en dan de film uit te brengen in 2025. Dit geeft ons ruim anderhalf jaar om met een goed script te komen. En ja, ook ditmaal zien we Kartik in de hoofdrol.”

Scroll naar top