Shah Rukh Khan: “32 jaar geleden wilde ik een actieheld worden”

Shah Rukh Khan: "32 jaar geleden wilde ik een actieheld worden"

Vier jaar geleden zagen we Bollywood acteur Shah Rukh Khan voor het laatst op het witte doek. Nog maar een paar dagen te gaan en we kunnen weer genieten van zijn magnetische aanwezigheid.

Voorafgaand aan de release van de film sprak SRK openhartig over zijn carrière. “32 jaar geleden vertrok ik naar Mumbai om een actieheld te worden, maar ik miste de boot toen ze mij omdoopten tot een romantische held. Ik wilde alleen maar actiefilms doen. Ik bedoel, ik hou van DDLJ en van Rahul en Raj en al deze goede lieve jongens, maar ik dacht altijd dat ik een actieheld was. Dus voor mij is het mijn droom die uitkomt.”

Hij deelt ook meer over zijn rol als Pathaan. “Pathaan is een relaxte jongen. Hij doet veel moeilijke dingen en ik denk dat hij ondeugend is en stoer. Je kunt hem vertrouwen. Hij is eerlijk. En beschouwt het land India als zijn moeder.”

Pathaan staat gepland voor een release op 25 januari 2023.

Scroll naar top