Teaser van Salman’s Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan bij Pathaan

Teaser van Salman's Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan bij Pathaan

Over enkele dagen is het zo ver, want dan verschijnt de langverwachte Bollywood film Pathaan wereldwijd in de bioscopen. Naast de nieuwsgierigheid naar de film, willen fans ook weten welke trailers ze allemaal voorafgaand aan de film kunnen verwachten. Eén van de geruchten is dat de teaser van Salman’s nieuwe film ook te zien zal zijn.

“Salman Khan en zijn team hebben een teaser van 1 minuut en 45 seconden gemaakt van Kisi Ka Bhai Kisi Ki Jaan. Het is de eerste keer dat het publiek een kijkje krijgt in de wereld van Salman Khan’s familie-entertainer.”

“De film staat gepland voor een release met Eid op 21 april. En ze willen het groots aanpakken. En de teaser kun je binnenkort zien!”, aldus een productiemedewerker.

Naast de trailer van Selfiee, van Akshay Kumar en Emraan Hashmi, kunnen we op het witte doek dus ook gaan genieten van Salman Khan.

Scroll naar top