Dochter Raveena Tandon klaar voor debuut met neefje van Ajay Devgn

Dochter Raveena Tandon klaar voor debuut met neefje van Ajay Devgn

De dochter van Bollywood actrice Raveena Tandon, Rasha Thadani, is helemaal klaar om haar Bollywood-debuut te maken in de aankomende film van Abhishek Kapoor. En zij is niet de enige debutant. Ook het neefje van Ajay Devgn, Aaman Devgn, zet hiermee zijn eerste stap in Bollywood.

Abhishek Kapoor is de man achter films als Chandigarh Kare Aashiqui, Kai Po Che en Kedarnath. Hij start naar verwachting in de komende weken aan het project.

“De bijdrage van Abhishek Kapoor aan de Indiase cinema in de afgelopen 15 jaar is lovenswaardig. Hij heeft Sushant Singh Rajput, Farhan Akhtar, Rajkummar Rao, Sara Ali Khan en vele anderen op de meest fenomenale manier geïntroduceerd. Zijn presentatie van personages in elk van die films zal ons altijd bijblijven. Die rollen hebben wonderen verricht voor deze acteurs.”

De opnames van de film gaan in de zomer van start.

Scroll naar top