Kleindochter van Amitabh Bachchan vertelt waarom ze geen actrice is

Kleindochter van Amitabh Bachchan vertelt waarom ze geen actrice is

Navya Naveli Nanda, kleindochter van Amitabh Bachchan, vertelde onlangs in een interview waarom ze juist de keuze heeft gemaakt om niet te gaan acteren. En eigenlijk is het heel simpel.

“Ik geloof niet dat je iets moet doen om het te doen. Je zou het moeten doen als je er 100 procent gepassioneerd over bent. Het is niet iets waar ik enthousiast over ben.” Daarnaast zegt ze dat ze nog nooit een aanbod heeft gehad. “En ik ben er ook niet goed in” aldus Navya.

Ze zegt dat ze houdt van wat ze momenteel in haar leven doet. Haar vaardigheden liggen ergens anders.
Navya Naveli heeft onlangs haar eigen podcast What The Hell Navya afgerond, waar vrouwen van de Bachchan-clan, Jaya Bachchan, Navya en haar moeder Shweta Bachchan Nanda, verschillende onderwerpen bespreken. Ze is ook mede-eigenaar van Aara Health en de oprichter van een non-profitorganisatie genaamd Project Naveli, die zich richt op gendergelijkheid in de samenleving.

Hoewel Navya Naveli ervoor heeft gekozen om weg te blijven uit de filmwereld, staat haar broertje Agastya Nanda op het punt zijn debuut in Bollywood te maken met Zoya Akhtar’s film The Archies. De film speelt zich naar verluidt af in de jaren zestig en zal een live-action musical zijn die de fictieve stad Riverdale introduceert aan een nieuwe generatie. The Archies markeert ook het Bollywood-debuut van Suhana Khan, de dochter van Shah Rukh Khan.

Scroll naar top