Shah Rukh Khan over Pathaan 2

Shah Rukh Khan over Pathaan 2

De Bollywood film Pathaan van Yash Raj Films is een wereldwijd succes en heeft sinds de release vorige week een aantal records gebroken.

Het team van Pathaan hield maandag een speciale persconferentie om het succes van de film te vieren. Terwijl hij de media toesprak maakte regisseur Siddharth Anand fans enthousiast toen hij zei: “Pathaan aayi hai, hit hui hai. Uske baad kya banayege?” (Pathaan is er…het is een hit. Wat moet ik nu maken?) waarop fans Pathaan 2 schreeuwden. Siddharth antwoordde door te zeggen: “Insha allah. (Als God het wil)”.

Toen Shah Rukh Khan werd gevraagd naar plannen voor een vervolg, zei hij: “Dit is een grote dag voor ons en mijn familie. Dit geluk hebben we al een tijdje niet meer ervaren. Ik ben erg blij met de kans die mij en mijn co-acteurs, mijn vrienden, wordt geboden. Insha Allah! Als ze een vervolg willen maken is het een eer om dat te doen.”

Scroll naar top