Trailer: The Romantics (14 februari)

Trailer: The Romantics (14 februari)

The Romantics is een docuserie van Netflix die de rijke culturele nalatenschap van Yash Chopra en YRF-films in Bollywood en de romantiek viert. De trailer benadrukt de impact dat YRF al meer dan 50 jaar heeft gehad bij het vormgeven van de Hindi-filmindustrie wereldwijd.

De wereldwijde streaminggigant heeft de trailer van de docu-serie uitgebracht in 190 landen. De trailer is ook ondertiteld in meer dan 32 wereldtalen, gezien het wereldwijde bereik van Bollywood.

Monika Shergill, VP – Content Netflix India, vertelt het volgende over de documentaire:

“Hij wordt met liefde herinnerd als The King of Romance. De films van Yash Chopra brachten een nieuwe golf van emotie, individualisme en culturele verandering in de Hindi-cinema. En wist een van de grootste filmindustrieën ter wereld te veranderen in wat het nu is.”

“Om de iconische liedjes, verhalen en nostalgie te vieren werken we samen met de creatieve krachtpatsers YRF en Smriti Mundra om The Romantics te presenteren aan ons wereldwijde publiek. De aangrijpende documentaireserie is het echte verhaal van Yash Chopra en zijn zoon Aditya Chopra en hoe zij een productiebedrijf van wereldklasse hebben neergezet. De serie geeft het publiek een kijkje in het leven van een van de meest invloedrijke families in de filmgeschiedenis van Bollywood.”

The Romantics staat gepland voor een release op 14 februari. En is eerbetoon aan de ‘King Of Romance; Yash Chopra.

De documentaire is geregisseerd door Smriti Mundhra, die terugkeert naar Netflix na het fenomenale succes van Indian Matchmaking en de Never Have I Ever-franchise.

Bekijk de trailer:

Scroll naar top